Οξυγονοθεραπεία

Όλη η ομορφιά, φρεσκάδα και νεανικότητα που εκπέμπεται στα πρόσωπα των μοντέλων και διασήμων βασίζεται στο ότι οι ίδιοι προγραμματίζουν τακτικά οξυγονοθεραπεία για να διατηρήσουν την λάμψη και την υγιή εμφάνισή τους.

Μέσω της οξυγονοθεραπείας μειώνονται οι γραμμές και οι ρυτίδες, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου αποδίδοντας μια νεανικότερη εμφάνιση. Κατά την διαδικασία της θεραπείας ουσιαστικά παρέχεται μέσω ειδικού εργαλείου οξυγόνο στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα καθαρίζεται, απολεπίζεται και ενυδατώνεται, εκπέμποντας μία φυσική λάμψη.

RED CARPET READY

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 30 λεπτά με μία ώρα και δεν απαιτείται χρόνος επούλωσης. Αποτελεί μία αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού, χαρίζοντας άμεσα λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς να αφήνει σημάδια.

Για αυτό και χαρακτηρίζεται ως Red Carpet Facial καθώς εφαρμόζεται λίγες ώρες πριν κάνουν οι διάσημοι την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Στο Face and Body Clinic παρέχουμε την συγκεκριμένη θεραπεία βασισμένη στις δικές σας ανάγκες δέρματος.

Πλεονεκτήματα της οξυγονοθεραπείας

Τα βασικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου της οξυγονοθεραπείας είναι:

  • Άμεσα αποτελέσματα χωρίς χρόνο επούλωσης
  • Βελτίωση της ανομοιομορφίας του δέρματος
  • Πιο υγιές και λαμπερό δέρμα
  • Βελτιώνει ρυτίδες, σημάδια από τον ήλιο και κοκκινίλες
  • Βοηθάει στον έλεγχο της λιπαρότητας και της ακμής