Μεσοθεραπεία προσώπου

Η μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιείται στον κλάδο της ομορφιάς εδώ και πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα από το 1958. Αποτελεί μία από τις ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες στην αισθητική ιατρική. Ο στόχος αυτής της θεραπείας είναι αρχικά η πρόληψη των ρυτίδων και της δερματικής γήρανσης κι έπειτα η αντιμετώπισή τους. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή, και χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας προσώπου είναι ότι ο ασθενής δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Με τη χρήση πολύ λεπτών βελόνων, γίνεται έγχυση ειδικών ουσιών κάτω από το δέρμα, όπως για παράδειγμα βιταμινών, αντιοξειδωτικών και υαλουρονικού οξέος. Όπως αντιλαμβανόμαστε και από το όνομά της, κατά τη θεραπεία αυτή διεισδύουμε στο μεσαίο στρώμα δέρματος, όπου ακόμα και οι αποτελεσματικότερες κρέμες αντιγήρανσης δεν είναι ικανές να φτάσουν. Το διάλυμα που χρησιμοποιείται στην μεσοθεραπεία προσώπου περιέχει αντιγηραντικής δράσης ουσίες.

πρόσωπο γυναίκας μετά από μεσοθεραπεία

Σε ποιούς απευθύνεται η μεσοθεραπεία προσώπου

Στη μάχη με το χρόνο και στην αναζήτηση της αιώνιας ομορφιάς και νεότητας έρχεται να συμβάλει η μεσοθεραπεία προσώπου. Αποτελεί μία ευρέως γνωστή ενέσιμη μη χειρουργική τεχνική που υπόσχεται σύσφιξη, τροφή και λάμψη στο δέρμα σας. Μέσω της διαδικασίας αυτής, εκχέονται ένζυμα, ορμόνες και βιταμίνες που αναζωογονούν, φωτίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα σας.

Η μεσοθεραπεία προσώπου απευθύνεται σε διάφορες ανάγκες του δέρματος όπως:

  • Χρωματισμούς του δέρματος
  • Μείωση του λίπους από πρόσωπο
  • Αλωπεκία
  • Μείωση των γραμμών και των ρυτίδων
  • Σύσφιξη και λάμψη του δέρματος
  • Μείωση της ακμής

Στη μεσοθεραπεία προσώπου χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές βελόνες για την έκχυση των ενέσιμων υλικών, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο διορθώνονται τα υποκείμενα θέματα, όπως η χαμηλή κυκλοφορία και οι φλεγμονές που οδηγούν στη θολή και μη υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας.

Πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας προσώπου

Για το επιθυμητό αποτέλεσμα θα χρειαστεί έανς αριθμός συνεδριών με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε περίπτωσης και σύμφωνα με την αξιολόγηση από το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας. Η μεσοθεραπεία προσώπου δεν απαιτεί χρόνο επούλωσης, με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητά σας. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της μεσοθεραπείας είναι:

  • Αναγέννηση του δέρματος μέσω της λήψης θρεπτικών βιταμινών και ενζύμων
  • Απευθύνεται σε πολλαπλές ανάγκες του δέρματος
  • Μη χειρουργική μέθοδος
  • Λάμψη και ενυδάτωση με άμεσα αποτελέσματα