Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση προσώπου είναι η τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε ανάπλαση και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Με την δερμοαπόξεση το δέρμα ανακτά την λάμψη και την απαλότητα του, δίνοντας νεανική και υγιή εμφάνιση. Η διαδικασία εφαρμόζεται έκτος από το πρόσωπο, στο μπούστο και στον λαιμό. Είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδός που μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Επιλέγουμε τη μέθοδο αυτή για την μείωση κηλίδων, αντιμετώπιση πανάδων και ουλών, αφυδάτωση, δυσχρωμίες, ακμή κ.α.. Επίσης, εφαρμόζεται σε επιδερμίδες που έχουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης ή και για να εξαλείψουμε τα ενοχλητικά σημάδια του προσώπου. Με την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο η επιδερμίδα ενυδατώνεται, αυξάνεται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου και ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος.

Η πρωτοποριακή αυτή μέθοδος είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, καθώς μπορείτε να ανανεώσετε ή και να διορθώσετε μικροατέλειες της επιδερμίδας σας. Η διαδικασία είναι απλή και επιτυγχάνετε με τη χρήση ενός ειδικού περιστροφικού εργαλείου το οποίο με την περιστροφική του κίνηση απομακρύνει τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και το σμήγμα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι πλαστικοί χειρουργοί αναφέρουν ότι περίπου 2 ώρες μετά την εφαρμογή της θεραπείας μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας.

Δερμοαπόξεση προσώπου